isolatie leads kopen

Isolatie leads: nieuwe klanten

In deze tijd gebeurt het werven van nieuwe klanten grotendeels online. Maar isoleren is je expertise, waarom zou je dan tijd spenderen aan het inrichten van websites? Wij werken elke dag aan onze websites zodat ze goed vindbaar zijn. Daarom helpen wij je met het werven van nieuwe klanten. Bij ons kun je contact- en offerteaanvragen inkopen. Als een nieuwe klant contact met ons opneemt, sturen wij de aanvraag door naar jou. Benieuwd hoe je nieuwe klanten kan werven dankzij het kopen van aanvragen? Als je contact met ons opneemt, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug en zetten we alle voordelen op een rijtje.

Wat zijn leads?

Een isolatie lead is in een lijntje om nieuwe klanten te werven. Wij krijgen via onze website een contact-, offerteaanvraag of een relevante vraag binnen en zetten de lead door naar je bedrijf. Als je besluit om isolatie leads te kopen, brengen wij je in contact met een geïnteresseerde, potentieel nieuwe klant. Als je wilt, sturen we de leads exclusief naar jouw isolatiebedrijf toe. Zo wordt het werven van klanten een stuk makkelijker, omdat de klant eerder zal kiezen voor een bedrijf waar zij al een offerte van hebben.

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

nieuwe klanten werven


Hoe gaat het in zijn werk?

Met het kopen van isolatie leads kun je nieuwe klanten werven. Maar hoe gaat het precies in z’n werk? Wij krijgen op onze website een aanvraag binnen. Deze gaat via ons servicecenter waar de aanvraag gefilterd wordt, en wordt daarna naar je bedrijf gestuurd. Het is vervolgens aan jou wat je met deze lead doet. In tegenstelling tot andere manieren van het werven van klanten, is er weinig risico verbonden aan het kopen van isolatie leads omdat je betaalt per lead. Geen lead? Dan betaal je ook niet.


Betalen per lead

Wil je nieuwe klanten werven met advertenties? Dan betaal je veel geld en weet je niet wat het precies oplevert. Bij het kopen van isolatie leads bereken je heel gemakkelijk je rendement. Omdat je betaalt per lead weet je precies wat de investering je oplevert. Wat je precies gaat betalen hangt af van je persoonlijke wensen. Wil je dat de aanvragen exclusief naar jouw isolatiebedrijf worden doorgestuurd? Dat kan. Meer weten over de voordelen van het kopen van isolatie leads? Neem dan contact op.


Wat is leadgeneratie?

Benieuwd wat leadgeneratie is en hoe het in zijn werk gaat? In de volgende video wordt het uitgelegd.
Kwalitatieve isolatie leads

Door het kopen van isolatie leads verhoog je de omzet, maar dan wil je natuurlijk wel isolatie leads van goede kwaliteit kopen. Doordat elke lead via ons servicecentrum gaat, worden ze gefilterd. Zo is het mogelijk om te bepalen welke aanvragen je doorgestuurd wilt krijgen. Ligt jouw expertise meer bij gevelisolatie en niet bij dakisolatie? Dan sturen wij alleen de juiste aanvragen door. Zit er toch een lead bij waar je niets mee kan? Dan kan je deze lead reclameren en zullen wij het oplossen.


Meer omzet? Neem vrijblijvend contact op

Wil jij graag je omzet verhogen zonder veel kosten kwijt te zijn aan adverteren? Door bij ons isolatie leads te kopen kun je eenvoudig nieuwe klanten werven. Bij ons betaal je geen hoge instapkosten en een vast bedrag per lead zodat er geen enkel risico aan kleeft. Benieuwd naar de voordelen van het kopen van offerteaanvragen of wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op! Wij bellen je zo snel mogelijk terug om je alle mogelijkheden voor te leggen.


Gratis offertes vergelijken