over ons

Over ons

Ben je benieuwd naar wie wij zijn? Wij stellen ons graag aan je voor! Wij zijn een netwerk van isolatiebedrijven. De afgelopen jaren hebben wij een netwerk door heel Nederland kunnen opzetten. Elk isolatiebedrijf dat bij ons is aangesloten is geselecteerd op prijs en aanbod. Als je op zoek bent naar een isolatiebedrijf dan krijg je van ons maximaal 5 vrijblijvende offertes van isolatiebedrijven uit jouw regio toegestuurd. Zo kun je zelf kiezen uit verschillende isolatiebedrijven en ben je gegarandeerd van de beste service voor de laagste prijs.

Voordelen van onze werkwijze

  • Isolatiebedrijven uit je regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Ervaring en kennis

Als je op zoek bent naar een isolatiebedrijf dan wil je natuurlijk een vakman met ervaring en kennis. Ieder isolatiebedrijf dat bij ons netwerk is aangesloten is ervaren in het isoleren van alle onderdelen van het huis of de garage. Muren, vloeren of daken: de vakmannen die aangesloten zijn bij ons netwerk draaien hun hand niet om voor welke isolatieklus dan ook. Op de meest ingewikkelde vragen hebben onze vakmannen een antwoord. Als je een isolatiebedrijf kiest uit ons netwerk, ben je verzekerd van een erkend isolatiebedrijf uit jouw regio.

Isoleren en besparen!

Het isoleren van je woning kan een hoop voordelen bieden. In de winter zit je lekker warm en je hoeft daar minder voor te stoken! Je betaalt op jaarbasis dus minder voor je stookkosten. Als je zelf op zoek gaat naar isolatiebedrijven dan is het lastig om deze te vergelijken. Als je via ons offertes opvraagt dan heb je alle prijzen op een rijtje. Zo kun je gemakkelijk de beste keus maken!
Zelf vergelijken

Ben je nieuwsgierig naar de isolatiebedrijven uit ons netwerk, dan kun je ons contactformulier invullen. Als je hierin met zo veel mogelijk details aangeeft wat je opdracht is dan gaan wij op zoek naar de meest geschikte isolatiebedrijven bij jouw uit de buurt. Je krijgt van maximaal 5 erkende isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte toegestuurd. Deze offertes kun je zelf vergelijken en zo bepaal je zelf welk isolatiebedrijf jouw opdracht uit zal voeren.Voordelen en tips

Doordat je zelf meerdere isolatiebedrijven kan vergelijken ben je altijd gegarandeerd van de beste service voor de laagste prijs. Je kan kiezen voor het isolatiebedrijf met de laagste prijs, of juist het isolatiebedrijf die het beste aangeschreven staat. Als je gaat vergelijken, let dan op de materialen die gebruikt worden en op welke manier het arbeidsloon wordt berekend. Als je vragen hebt over de offerte dan kun je het best contact opnemen met het isolatiebedrijf. Zo kies je het isolatiebedrijf dat het beste bij je past!
63

Deelnemende bedrijven


1522

Aanvragen behandeld


905

Uitgevoerde opdrachten


15

Jaar ervaring

Mijn stookkosten waren elke maand zo hoog, dat ik graag mijn dak wilde laten isoleren. Ik kreeg al snel vier verschillende offertes binnen van isolatiebedrijven uit de buurt. Ik koos uiteindelijk de goedkoopste. De vakmannen konden mij een goed advies geven over de manier van isoleren.

H. Jongeling


Ik was benieuwd naar spouwmuurisolatie, omdat ik in een oud huis woon en de kou door de muren kwam. Ik kreeg offertes toegestuurd en koos uiteindelijk voor een bedrijf dat als eerste tijd had. De muren zijn geïsoleerd en kan ik mijn verwarming een paar graden lager zetten!

D. Hoogland

Bent u een bedrijf en heeft u interesse in deelname aan ons netwerk?

Kijk dan op de bedrijven aanmelden pagina.


Gratis offertes vergelijken